Garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

kapu1
kapu2
kapu3

Berry-billenőkapuk

A Berry billenőkapuk összekapcsolják a magas minőséget és a kiforrott technikát a tartós működőképességgel és a biztonságos működtetéssel. A Berry-billenőkapuk több vonzó acél-motívummal kaphatók, bordás- és kazettás külsővel. A különböző színek és dekorfelületek további hangsúlyt kölcsönöznek.

kapu4
kapu5
kapu6

RollMatic garázs-redőnykapuk

A redőnykapu és a födém alá futó kapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet  a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak  a garázsban és a garázs előtt. A garázsnyitás módja nem számít, mindegy, hogy merőleges, lesrégelt, szakaszosan vagy teljesen ívelt

kapu-7
kapu-9
kapu-8

RollMatic OD födém alá futó kapuk

A helytakarékos OD RollMatic födém alá futó kapu  ideális megoldás felújításokhoz. A RollMatic OD födém alá futó kapu keskeny szerkezete egészen szűk helyviszonyok esetén is lehetővé teszi a garázsba való beépítést. A kompakt felépítési módnak köszönhetően  a kapu számára  mindössze  60 mm szemöldök szükséges.

kapu-10
kapu-11
kapu-12

Oldalra futó szekcionált garázskapu

Az oldalra futó szekcionált kapuk az építési módja miatt különösen alkalmasak olyan nehezen megoldható beépítési szituációknál, mint pl. a ferde tetősíkok. Ilyen esetekben is használható marad a teljes áthajtó-magasság. A 42 mm vastag, PU kihabosított szendvicspanelek nagyon jó hang- és hőszigetelést biztosítanak. Ráadásul az egyszerű személyátjáráshoz az oldalra futó szekcionált kapuk csak részlegesen is nyithatók.

kapu13
kapu-14
kapu-15
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search